2005 Rarotonga

cad9dec806d4fea155ea19d2ded11509Sammen med Anne min ven gennem mange år besøgte jeg Cook Island nærmere betegnet hoved øen Rarotonga. Anne og jeg kommer begge fra det man nok kan kalde ”landet” men derfor ikke sagt vi er enige i alt J Men vi kan trods alt sammenarbejde når vi er under pres. Det blev bevidst bla. da vi fandt ud af vi havde glemt vores svømmefødder og dykkerbriller på vores hostel og var nu gået 3 km i 35 graders varme langs en strand for at finde det perfekte sted at snorkle……….. så sammen løftede vi den ellers tunge byrde og gik tilbage for at hente det som hele drejede sig om nemlig svømmefødder og dykkerbriller.

Ja hvad kan man sige andet end varmen var steget én til hovedet. Senere på vores fælles færden glemt vi at give besked på det sted vi var indlogeret at vi ønskede at blive endnu et par dage, så det resulterede i vi vågnede efter en bytur uden tag over hovedet for vores senge var nu lejet af andre.

Her samlede vi vore sidste kræfter og fik tigget og bedt om et værelse og endte ud med en mindre ferielejlighed kun til os dog til nogen flere dollars men byt for vi havde det stadig sjovt. Cook Island er klart et besøg værd øen er besøgt af mange turister men det er dog under ordnede forholde så ikke det virker kaotisk. Vi lejede cykler og cyklede øen rundt selv om den ellers var hærget efter adskillige tyfoner havde passeret på tæt hold endda mens vi var på øen.

Se fotos:
http://picasaweb.google.com/simonhonore/Rarotonga2005#