2005 Western Samoa

På vej run5851ac3be9f2f938e68be9695b2b68eadt i Stillehavet besøgte jeg også øen Western Samoa som er en af de største øer jeg besøgte. Faktisk besøgte jeg øen af 2 gange først i 2 dage og senere i 3 dage fordi jeg havde en flyforbindelse videre til American Samoa imellem. Øen var så stor at man kun lige kunne køre den rundt i bil på en dag.

Under første besøg træf jeg et ægtepar fra Wales i England. Vi besluttede at leje en bil og køre øen rundt sammen. De var begge utrolig venlige over for mig så vi havde det sjovt sammen. Vi kørte øen rundt og så alt fra enorme vandfald til ferskvandssøer med masse af fiske og kæmpe ”vel levende” koral rev fantastisk flot.

Ægteparret var nærmest blevet en del af familien inden jeg forlod øen efter de første 2 dage. Så de lagde gode ord ind for mig hos hotellets ejer og en ny ankommen pige fra Hawaii som skulle tilbringe en uge der imens jeg besøgte nabo-øen American Samoa. Så da jeg kom retur til Western Samoa var jeg godt kendt på hotellet selvom det britiske ægtepar rejst.

Pigen fra Hawaii henvendte sig med et brev fra ægteparret hvor i de ønskede mig alt held fremover osv. Så fra Western Samoa tog af sted med mange minder. Et af dem var de menneskers venlighed jeg mødte og selvfølgelig endnu engang fantastiske naturoplevelser.

SE FOTOS:
http://picasaweb.google.com/simonhonore/WesternSamoa2005#