2007 Killimanjaro

c4681171d59a8c7d2b3c23a7d166c42cSammen med 3 gutter fra det nord jyske gik turen til Tanzania. Her skulle vi bestige bjerget Kilimanjaro 5895 m samt have en uge på safari. På anden dagen blev jeg ramt af et kraftig mave onde hvilket ikke var til at slippe af med, og varede i hele 16 dage og resulterede i jeg tabte mig 5 kg.

At lave bare en moderat fysisk udfordring som at bestige Kilimanjaro burde ikke være et problem! Men med den mave onde blev det pludselig en større udfordring end først antaget. Efter 6 dag nåede vi toppen kl ca 06 om morgen, lige i tide til synet af solen stå op over de afrikanske sletter.

At får solens stråler på tøjet og fornemme varmen gav en fornemmelse af sejer og anerkendelse, selv med de ellers minus -12 grader og en dårlig mave var det en sejer. Efter 70 km var vi igen var ved foden af bjerget og var klar til en tur på savannen. Safari´n var bestemt også noget særligt både på ondt og godt.

For jeg havde regnet med at dyrene var en smule mere sky så det ikke var muligt at køre så tæt på. Men sådan var det ikke, for de fantastiske dyr stod på klods hold lige til at ramme selv med et lille digitalkamera. Afrika flot men specielt.

Se fotos:
http://picasaweb.google.com/simonhonore/AfrikaTanzania2007#